آموزش طرز تهیه کله جوش آذری خوشمزه و ترکی با کشک و ماست

نویسنده :یعقوب باراد
تاریخ:یکشنبه 18 مهر 1395-07:49 ب.ظ

آموزش طرز تهیه کله جوش آذری خوشمزه و ترکی با کشک و ماست

کله جوش,طرز تهیه کله جوش,دستور پخت کله جوش

آموزش آشپزی و دستور پخت کله جوش مجلسی و خوشمزه اصل تبریزی

مواد لازم کله جوش

گوشت چرخ کرده 300 گرم

گردو :•: 5 عدد

کشک یا ماست :•: 200 گرم

آرد :•: 2 قاشق غذاخوری

پیاز :•: 2 عدد

نعناع خشک :•: 2 قاشق غذاخوری

آب :•: 4 لیوان

زردچوبه ، نمک و فلفل :•: به میزان کافی

سوپ گشنیز , طرز تهیه سوپ گشنیز , دستور پخت سوپ گشنیز

کله جوش زنجان,کله جوش اصفهان,کله جوش با ماست,کله جوش با کشک,کله جوش ویکی پدیا,کله جوش با لپه,کله جوش چیست

آموزش آشپزی و دستور پخت کله جوش مجلسی و خوشمزه اصل تبریزی

طرز تهیه کله جوش

پیاز را بعد از شستشو و پوست گرفتن به صورت خلالی خرد می کنیم ، سپس داخل تابه کمی روغن مایع می ریزیم و پیاز های خلالی را داخل روغن می ریزیم و آنقدر تفت می دهیم تا یک پیاز داغ یکدست و طلایی رنگ به دست بیاید.

بعد از آماده شدن پیازها مغز گردوها را خرد کمی کنیم و به پیاز داغ اضافه می کنیم ، کمی مواد را تفت می دهیم تا گردوها هم نرم شوند. گوشت چرخ کرده را درون ظرف مناسبی می ریزیم ، سپس نمک و فلفل می زنیم و گوشت را با دست به خوبی ورز می دهیم.

بعد از اینکه ادویه ها به خوبی با گوشت مخلوط شد از گوشت چرخ کرده گلوله های کوچک درست می کنیم و داخل روغن به صورت جداگانه سرخ می کنیم و کنار می گذاریم.

حالا قابلمه ای مناسب را روی گاز با حرارت ملایم قرار می دهیم و آرد ، چهار لیوان آب ، زردچوبه ، نمک و فلفل زا داخلش می ریزیم و صبر میکنیم تا آب به جوش بیاید ، پش از اینکه آب به جوش آمد کشک یا ماست آب کشیده را به مواد اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم تا مواد بخوبی مخلوط شود.

پس از ده دقیقه که مواد درون قابلمه جوشید پیاز داغ ، مغز گردوها و گوشت های قلقلی سرخ شده را به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم و در پایان نعناع خشک را داخل قابلمه می ریزیم و اجازه می دهیم تا کله جوش به خوبی جا بیفتد.

حدود 10 تا 15 دقیقه زمان لازم است تا کله جوش به خوبی جا بیفتد. پس از اینکه کله جوش جا افتاد ، قابلمه را از روی گاز بر می داریم و غذا را در ظرفی مناسب می کشیم و با نان میل می کنیم.

کوفته تبریزی,طرز تهیه کوفته تبریزی,دستور پخت کوفته تبریزی,کوفته تبریزی اصل,کوفته تبریزی رزا منتظمی,کوفته تبریزی خاله خانم

آموزش طرز تهیه کله جوش آذری خوشمزه و ترکی با کشک و ماست




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 

آموزش طرز تهیه شیرینی کشمشی خوشمزه و ترد قنادی در منزل

نویسنده :یعقوب باراد
تاریخ:یکشنبه 18 مهر 1395-07:41 ب.ظ


آموزش طرز تهیه شیرینی کشمشی خوشمزه و ترد قنادی در منزل

شیرینی کشمشی,طرز تهیه شیرینی کشمشی,دستور پخت شیرینی کشمشی

آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه شیرینی کشمشی خانگی خوشمزه در منزل

مواد لازم شیرینی کشمشی

آرد :•: 1 و ¾ لیوان

پودر قند :•: 1 و ½ لیوان

کره :•: 150 گرم

تخم مرغ :•: 2 عدد

کشمش پلویی :•: ½ لیوان

اسانس وانیل :•: ½ قاشق چای خوری

شیرینی کوکی لاهیجان , طرز تهیه شیرینی کوکیز , شیرینی کوکی شکلاتی میکری گردویی کره ای شمالی

شیرینی کشمشی با روغن مایع,شیرینی کشمشی بازاری,شیرینی کشمشی نرم,شیرینی کشمشی بدون فر,شیرینی کشمشی قنادی,شیرینی کشمشی شف طیبه

آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه شیرینی کشمشی خانگی خوشمزه در منزل

طرز تهیه شیرینی کشمشی

ابتدا فر را روشن می کنیم و درجه آنرا روی دمای 160 درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا زمان آماده شدن مایه شیرینی کشمشی گرم شود. کره را پانزده دقیقه قبل از شروع پخت شیرینی از یخچال خارج می کنیم تا نرم شود ، بعد از نرم شدن کره آنرا داخل ظرفی مناسب می ریزیم و پودر قند و وانیل را به آن اضافه می کنیم.

مواد داخل ظرف را با همزن آنقدر می زنیم تا یکدست و به رنگ کرمی در بیاید ، سپس تخم مرغ ها را اضافه کنیم ، توجه داشته باشید بعد از اضافه کردن هم تخم مرغ باید مواد را هم بزنیم و بعد تخم مرغ بعدی را داخل ظرف بشکنیم.

حالا نوبت اضافه کردن کشکش ها به شیرینی کشمشی است و بعد از آن آرد را روی مواد داخل ظرف الک می کنیم و خوب مخلوط می کنیم. حالا داخل سینی فر یک کاغذ روغنی قرار می دهیم و به اندازه ای کوچک تر از گردو مواد بر مداریم و روی سینی قرار می دهیم .

دقت داشته باشید که شیرینی بعد از اینکه بپزد تخت و نازک می شود ، به همین جهت فاصله شیرینی ها را طوری تنظیم کنید که بهم نچسبند. سینی را داخل فر قرار می دهیم . حدود پانزده دقیقه طول می کشد که لبه های شیرینی ها طلایی شود .

زمانی که دیدید لبه شیرینی کشمشی طلایی است آنرا از فر خارج کنید و اجازه دهید شیرینی ها خنک شوند تا بتوانید به راحتی از کاغذ جدایشان کنید. حالا می توانید چای خود را با شیرینی کشمشی خانگی خودتان میل بفرمایید.

اگر مایلید شیرینی کشمشی شما طلایی یا زرد رنگ شود می توانید کمی زعفران دم کنید و داخل مواد شیرینی بریزید ، با اینکار می توانید شیرینی کشمشی زعفرانی که طرفداران بسیار دارد تهیه فرمایید. اگر مایلید شیرینی شما نرم شود کمی شیر به مواد شیرینی اضافه کنید.

شیرینی دانمارکی,طرز تهیه شیرینی دانمارکی,دستور پخت شیرینی دانمارکی

آموزش طرز تهیه شیرینی کشمشی خوشمزه و ترد قنادی در منزل




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 









شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات